SITONG e faʻalauteleina le "le Belt and Road" felagolagomaʻi ma tuʻuina atu le 20th anniversary of SCO

图片 1

Setema 16 i le 17th,

O le Fono Lona 21 a le Fono a Ulu o le Malo o le Shanghai Cooperation Organization.

Fa'atinoina i se tu'ufa'atasiga o metotia i luga o le initaneti ma le tuimotu.

Talia e le au peresitene o Tajikistan.

#20 Tausaga o Shanghai Cooperation Organization (SCO)

图片 2
图片 3

Mai le aso 16 o Setema i le aso 17, na faia ai le fonotaga lona 21 a le Fono a Ulu o le Setete o le Shanghai Cooperation Organization sui auai..

图片 4

Mai le aso 16 o Setema i le aso 17, na faia ai le fonotaga lona 21 a le Fono a Ulu o le Setete o le Shanghai Cooperation Organization sui auai..

 

I le aso 17,Xi Jinping, leNa auai le Peresetene o le Malo o Saina i le fonotaga lona 21 a le Fono a Ulu o le Setete o sui o le SCO e ala i le vitio ma tuuina atu se lauga taua, O le Shanghai Cooperation Organization ua tu i se amataga fou o talafaasolopito.E tatau ona tatou uuina maualuga le fu'a o le 'Shanghai Spirit', malamalama i le itu o le alualu i luma i le tala faasolopito o le faatemokalasi i sootaga faava o malo, faalauiloaina o tatou lava atinae i le mamanu tele o le atinae masani o tagata, fausia se nuu vavalalata ma se lumanai faasoa mo le Shanghai Cooperation Organization, ma faia ni sao sili atu i le filemu tumau ma le manuia lautele i le lalolagi.

图片 5

I le aso 17, na auai ai Xi Jinping, le Peresetene o le Malo o Saina i le fonotaga lona 21 a le Fono a Ulu o le Setete o sui o le SCO e ala i ata vitio ma tuuina atu se lauga taua.
(Na pueina e le tusitala o le Xinhua News Agency Liu Bin)

O le tausaga lenei e atoa i ai le 20 tausaga talu ona faavaeina le Shanghai Cooperation Organization, ma o lenei fonotaga o le a taua tele i le talafaasolopito o atinae o le faalapotopotoga.Na tuʻuina atu e Sitong meaalofa faʻamanatuga ipu laulau mo le 20 tausaga o le Shanghai Cooperation Organization, faʻasalalau aganuu sima a Saina i le lalolagi.E momoli atu nei e le Amapasa o Tajikistan i Saina se tusi fa’afetai i le Fa So’otaga, e fa’ailoa ai le agaga fa’afetai ona o le lagolagosua le manatu faapito a le Four Links mo le fefa’ataua’iga i le va o Tajikistan ma Saina ma le atina’eina o le faigauo i le va o atunu’u e lua.

图片 6

Faafetai tusi mai le Matagaluega o le Va i Fafo a le Malo o Tajikistan iaSITONGkamupani.

图片 7

Nofoaga o GaoioigaAta.

O nei meaalofa e le gata o loʻo tauaveina ai le aganuʻu a Saina, ae o loʻo faʻaalia ai foi le "Shanghai Spirit" o le "faʻalagolago, manuia, tutusa, feutagaiga, faʻaaloalo mo tagata eseese, ma le tuliloaina o atinaʻe masani", fesoasoani i atunuu e aʻoaʻo mai le tasi ma le isi ma faʻafesoʻotaʻi tagata. loto.

片 8
片 9

I fefaʻatauaʻiga anamua, o le porcelain a Saina, siliki ma lauti na alu i le lalolagi e ala i le "le Belt and Road", ma o le porcelain e masani lava ona avea ma "avefeʻau" o fefaʻatauaiga faaleaganuu i le va o Saina ma atunuu ese.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻatino e SITONG le misiona o le tipiloma a tagata, galulue faʻatasi ma vaega uma e faʻalauiloa fefaʻatauaʻiga faʻale-aganuʻu, talanoaina le galulue faʻatasi ma atinaʻe, faʻaauau pea ona taʻu atu i le lalolagi le tala o le sima Saina, faʻasalalau aganuu sima Saina, ma saofagā i le atinaʻe. o le "Putu ma le Auala" e lima sootaga (fesoʻotaʻiga faiga faʻavae, fesoʻotaʻiga fale, faʻatautaia fefaʻatauaʻiga, tuʻufaʻatasiga tau tupe, ma fesoʻotaʻiga tagata i tagata), ma saofagā i le poto ma fuafuaga a SITONG!


Taimi meli: Sep-30-2021

Mulimuli mai ia i matou

  • sns01
  • sns011
  • sns011
  • instagram
  • instagram
  • instagram
  • sns03
  • sns02